Cart
Your cart is currently empty.

Є Контакт: Як Українська Команда Перемогла У Хакатоні Від Nasa

Negotiable

PRODUCT Description

Проєкти можуть бути дуже різними, тому вимоги не надто чіткі. До прикладу, це може бути анімація про еволюцію Сонячної системи, гра зі збирання космічного сміття, житло на Марсі, qa hackathon спосіб прибирання пилюки з костюма космонавта. Тому результат роботи подається в кожному конкретному випадку по-різному. Звісно, бажано мати опис, відео, прототип, анімації — і що більше, то краще.

Що таке хакатон і навіщо брати в ньому участь

З України Втік Ще Один Відомий Блогер: Відео

Що таке хакатон і навіщо брати в ньому участь

Заповніть, якщо ви не проти, щоб ми могли зв’язатись у випадку потреби. Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтесь з політикою конфіденційності та угодою користувача. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Поговорімо Ще Про Сам Хакатон Чому Ви Вирішили Взяти Участь?

Або попросіть дітей виправити помилки в зображеній учителем схемі про будову рослини. Або ж не кажіть учням головного слова (це може бути тема уроку), а напишіть у кілька стовпців асоціації до нього – нехай діти відгадують, про що йтиметься. “Цей інструмент дає змогу опрацювати дуже великий об’єм матеріалу за короткий час. Діти вчаться критично мислити, бачити проблеми, співпрацювати одне з одним у команді, – розповіла про переваги “пазлів” Катерина Мельніченко. – Дуже важливо, щоб діти не просто завчили матеріал, а дослідили це самостійно.

Які Можливості Дав Вам Хакатон? Чи Плануєте Брати Участь У Хакатонах У Майбутньому?

Він розповідає, що зазвичай хакатони тривають два дні — розпочинаються у п’ятницю ввечері, а закінчуються ввечері в неділю, після того як команди продемонструють свої напрацювання та проєкти. На хакатоні можна отримати фінансування для своєї ідеї чи якісно розширити нетворкінг. Це чудовий стартовий майданчик для людей, які шукають шляхи для розвитку свого продукту та прагнуть зарекомендувати себе на ринку. Престижний вищий навчальний заклад регулярно проводить хакатони, де обдаровані студенти можуть заявити про себе і отримати гранти на навчання і навіть в майбутньому пропозиції від роботодавців.

Переможці Nixdesignfight! Отримали Квитки На Найбільшу В Україні Конференцію Для Дизайнерів Krupa 2022

  • Їхній алгоритм зміг прогнозувати геомагнітні бурі з точністю 95–98% на 14 годин і 90–95% — на місяць.
  • Після закінчення заходу Гамлет провів для усіх авторську екскурсію.
  • Саме ці люди відповідають за те, чи будуть серед журі та менторів спеціалісти зі сфери космосу, інженери, бізнесмени.
  • Сама заправна станція в космосі теж буде не такою дорогою, як супутники, що коштують і 300, і 500, і 600 мільйонів доларів.

А якщо ваша команда переможе, то можна отримати офер або грошову винагороду чи цінні призи. Загалом набути велику кількість delicate expertise і розширити свої hard expertise. Це на той випадок, якщо потрібно передавати двокомпонентні рідини, які не можуть контактувати між собою. Бо є, наприклад, окремі види пального, які при контакті самозаймаються. Крім цього, ми врахували в конструкції своєрідну дренажну систему. Ідея полягає в тому, щоб, знову-таки, уникнути скупчення рідин і випадкового вибуху в момент роз’єднання.

Цей продукт продовжує працювати, і його обмежену версію можна протестувати за допомогою чат-бота в Telegram. Під час онлайн-хакатонів усі процеси — від формування команд до пітчингу — відбуваються онлайн і не потребують фізичної присутності учасників. Уся взаємодія відбувається або через спеціальні платформи для проведення хакатону, або через окремі онлайн-інструменти. Враховуючи, що тривалість хакатону стартує від 24 годин, напрошується питання, як же спати.

Тим не менш ви повинні відзначати навіть не найяскравіші ідеї. Іноді є сенс проводити повторні заходи для розвитку існуючих напрацювань. Але врахуйте, що хакатони не повинні перетворюватися в рутину.

Для багатьох співробітників компанії хакатон стане першим подібним заходом в кар’єрі. І це не погано, оскільки більшість з них буде прагнути відразу ж проявити себе. Тим не менше про мотивації учасників варто подбати заздалегідь. Сподіваємося, ми зацікавили вас участю в інноваційних турнірах. Поради стануть у пригоді на наступних подіях, серед яких і космічний хакатон від Європейської космічної агенції (ESA), ActInSpace.

Що таке хакатон і навіщо брати в ньому участь

«Комунікація — це завжди проблема, особливо коли частина команди перебуває в іншій країні», — зазначив він. Тоді планував усе робити самостійно, але зрозумів, що не зможе сам створити весь проєкт. Тому коли Максим запропонував долучитися до команди, він з радістю погодився. Як формувалася команда Storm Prophet, які труднощі вона подолала та які має плани надалі — про все це ми запитали у переможців хакатону. Насправді хакатон від NASA проводиться з 2012 року. Принаймні на міжнародному рівні, як написано на їхній офіційній сторінці.

Якщо маєте ідею, моя порада — завжди починайте з болю і думайте, як його вирішити, а організація, яка вас підтримає, завжди знайдеться». Ми подумали, що дуже важливо зробити прототип, бо всі люблять бачити матеріальне втілення. Наприклад, може бути завдання створити космічного героя — це буде просто гарна картинка. Або треба проаналізувати дані з дослідження чорної діри в центрі нашої галактики.

Що таке хакатон і навіщо брати в ньому участь

У процесі є можливість консультуватися з менторами. Це люди, які можуть щось порадити, оцінити поточний прогрес, а також надати інформацію, якою команда не володіє. У команди є зацікавленість далі працювати над проєктом. Але насамперед треба зрозуміти, чому схожу конструкцію досі не зробили. Тож ми плануємо добре дослідити цю тему, ознайомитися з матеріалами, які є в інтернеті.

Categories
BECOME OUR DISTRIBUTOR

+86-15150222860

[email protected]

+86-15150222860

A21building, No. 6 Eastern Weft Road, Tongqin Town , Wuyi City, Zhejiang Province, China