Cart
Your cart is currently empty.

PRODUCT Description

seo_linkk

Arama motorunun kullanıcıya hangi sonuçların gösterileceğini belirlemek için IP adresine ve coğrafi konumuna dayalı olarak bir kullanıcının konumunu kullanır. Bu nedenle bir kişi bir dişçi, oto yıkama ya da kırtasiye için yerel bir arama yaptığında arama motoru kişinin bulunduğu bölge ile alakalı yerel işletmeleri görüntüler. Tüketiciler, alışverişten önce kullanıcı yorumlarını okuyor ve kararlarını öyle veriyor. Google için kullanıcı yorumları kadar işletmelerin bu yorumlara verdikleri yanıtlar da büyük önem taşır. Bu nedenle işletmeniz veya ürün/hizmetlerinizle ilgili yorumları cevaplamanız, arama sonuçlarındaki görünürlüğünüz için en önemli etkenlerden biridir. Google’ın Insights’ı, son iki yılda “yakınımdaki” için mobil aramalarda %900’den fazla büyüme, “Açık” + “şimdi” ve “yakınım” için mobil aramalarda %200’den fazla büyüme bildirdi.

Google Arama Nasıl Çalışır?

Web siteniz için tarama işlemi gerçekleştirildikten sonra, bu kütüphaneye eklenmektedir. Bir web sitesinin dizine eklenmesi biraz zaman alabilmektedir. Bu zamanı ise tahmini olarak 1-10 gün arasında belirtebiliriz.

SEO sayesinde bir web sitesi hedef anahtar kelimelerinde internette kaybolmaz, ürün isimleri veya hizmet başlıkları arandığında kolayca bulunur. Meta başlığınız (title) ve meta açıklamanız SERP’lerde bir kanca görevi görerek sitenize tıklama ve trafik çekmek için önemli bir görev üstlenir. Ancak içerik meta verilerinizle uyumlu değilse bu büyük bir problemdir ve bu durumda ziyaretçiler hayal kırıklığına uğratabilir ve girişten hemen sonra tekrar arama sonuçlarına geri dönebilirler. Kriko, çalışmaya başladığımız ilk günden bu zamana kadar web sitemize ve dijital kanallarımıza sağladığı faydalarla, kısa süre içinde bile önemli bir yol katetmemize destek olmuştur.

  • Hangi arama motoru platformunu kullanacağınız, hedef kitlenize ve reklam hedeflerinize bağlıdır.
  • Orjinal projelerde genel olarak SEO çalışmalarından önce iş ortaklarımıza Google Ads tavsiye ediyoruz.
  • Arama kalitesi değerlendirici kılavuzunun özü, yeni arama motoru algoritmalarının sözleşmeli üçüncü taraflarca manuel olarak test edilmesidir.
  • Bu işlemler içerik, kodlar, meta etiketleri, resimler gibi web sitelerine uygulanabilir işlemlerdir.
  • Nofollow etiketinin kullanılmadığı her link aslında dofollow olarak çalışmaktadır.

Teknik SEO

Kullanıcılar arama motorlarına güvenir ve anahtar kelimeler için en üst sıralarda yer almak web sitenizin güvenilirliğini artırır. Kullanıcılar bir arama motoruna girdikleri terimler için sıralamaları zihinsel olarak not alırlar ve tüketicilerin zihninde sıralamanız bir güven oyu gibidir. Bazı tüketiciler bunu kabul etmese de, yüksek bir arama sıralaması sizi onların gözünde daha güvenilir kılar. Google Search Console, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için web sitenizin performansı hakkında fikir verir. Google’ın sağladığı bu hizmet ile sitenizin hangi içerikle ve ne sırada indekslendiğini öğrenebilirsiniz.

Sempeak SEO Çalışmalarında Hangi SEO Araçlarını Kullanılır?

Her zaman önce insanlar için, sonra da arama motorları için siteniz içeriklerini oluşturmalısınız. SEO ne demek sorusunun cevabı kısaca; markanızın web sitesini, Google aramalarında üst sıralara çıkarmayı hedefleyen çalışmalardır olarak verilebilir. Markanızın, üst sıralarda yer alması daha fazla ziyaretçi ve daha fazla potansiyel müşteri anlamına gelir.

Kullanıcı deneyimini Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk geliştirmek için anlaşılır menü çubukları, arama kutusu ve net tasarım özellikleri eklemeniz sörf yapmalarını kolaylaştıracaktır. Site karmaşık veya kafa karıştırıcıysa, insanlar sitede hemen çıkma eğilimi gösterirler. Bu çalışmaları arama motorlarına içeriğimizin dizine eklenmeye değer olduğuna dair sinyaller göndererek tekrarlanabilir bir süreç olarak düşüneceğiz. Yazılım, web tasarım, içerik ekibimiz daha yüksek konumda yer almanız için entegre bir şekilde çalışır. Arama Motoru Optimizasyon çalışmaları sonucunda daha fazla anahtar kelimede bulunursunuz. Profaj’ın SEO çalışmaları işletmenizi arama sonuçlarında daha üst konumlara çıkarır.

Başka bir deyişle, anahtar kelime araştırması yapın ve içeriğini buna göre optimize edin. Birçok ziyaretçi organik aramadan gelmeli veya önceki eylemlerine dayanarak doğrudan sayfaya erişmelidir. Diğer ziyaretçiler, sosyal medya, bloglar ya da Google ADS kampanyaları gibi çeşitli kaynaklardan yönlendiriliyor. İlk ve en önemli bölüm, UX’ın kullanıcılara yönelik hiç bitmeyen bir gelişme süreci olduğunu anlamaktır. Bu, şirketine buna bağlı olarak web sitesine bağlı kalması ve geliştirmesi gereken bir felsefedir.

Categories
BECOME OUR DISTRIBUTOR

+86-15150222860

[email protected]

+86-15150222860

A21building, No. 6 Eastern Weft Road, Tongqin Town , Wuyi City, Zhejiang Province, China