Cart
Your cart is currently empty.

PRODUCT Description

Найкращі альтернативи PornHub

Згідно з китайським одкровенням (чи прокляттям?), ми живемо, м’яко кажучи, у захоплюючі часи. Крім усіх божевільних реакцій, люди справді мали цього року, особливо коли це стосується людей’ сексуальні звички цього року. Якщо ви не’ Не повірте мені, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я здійснив за останні пару місяців. Однак щось, чого я не знаю’ Не припускаю, що навіть я бачив, що наближається – принаймні повністю – – це була величезна чистка, яка вразила PornHub кілька років тому, і веб-сайт ніколи більше не був таким самим.

Це подробиці історії епічної події

Для тих, хто не знає, PornHub насправді завжди був принаймні трохи сумнівним, незважаючи на те, що він був найкращим місцем для розваг для дорослих. Якщо бути справжнім, то більшість людей луплять по земній кулі’ веб-сайт основного каналу або міститься, або, принаймні, переважно перебільшено.

Тим не менше, після місяців стресу на MindGeek все дійшло до головного (тут не йдеться про гру слів)’ веб-сайт лідера. По-перше, петиція про видалення порнографії k * ddie із сайту відновила понад 425 000 підписів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на сайті насправді з’явилася нечисть, зокрема m * nors.Прочитати про бесплатние порноролики На сайті

(Чесно кажучи, я не усвідомлюю, наскільки все це правда, тому що я не шукаю цього хворого

сміливість. )На додаток до всього цього, люди скаржилися, що є завантаження, які також повинні мати сексуальну поведінку без згоди. Ця довіра фактично зробила сайт насмішкою популярної преси останнім часом, що призвело до того, що бізнес із платіжними картками перешкоджає споживачам оплачувати веб-контент на PornHub.

Звичайно, іншою великою проблемою PornHub та інших каналів є занепокоєння кіберпіратством і копіпастою. Тому, з усіма цими неприємностями, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони брали участь у “ один із найдетальніших заходів безпеки в історії систем, створених користувачами.”

Зокрема, порнографічний гігант мав і продовжуватиме політику:

• захист від неперевірених профілів від додавання абсолютно нових матеріалів будь-якого типу

• Користувачам, які завантажують відео, потрібно підтвердити їх фотографією зі знімком обличчя та іменем користувача

• усунення альтернативи завантаження багатьох відео в системі

• видалення будь-якого вмісту, який не було створено підтвердженими клієнтами PornHub

Останній пункт на практиці був, мабуть, одним із найдраматичніших, враховуючи, що загальна кількість відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я маю на увазі, що я зрозумів, що було багато скопійованих відеокліпів, однак божественний Христос, це дуже багато.) Цікаво, що персонал PornHub критикував TikTok, Facebook та інші улюблені соціальні мережі за те, що вони не мають ті самі заходи безпеки, що й зараз.

Нехай’ подивіться, що все відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі значні зміни в політиці, я можу сказати, що я’ м вид – непросто– не через те, що r * pist та різні інші погані лохи тягнуть своє лайно. Натомість це здається мені спробою уникнути регулятивного втручання, яке може бути невдалим.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що внаслідок усього цього цілком невинні люди фактично вилучили їхній веб-вміст і закрили мережі.

Якщо відкинути моє невгамовне невдоволення, я можу сказати, що для цього є п’ятнадцять причин, щоб відпочити – або потрібно сказати – є п’ятнадцять причин.

Прямо тут’ це те, що вам слід шукати, а не PornHub

Це розпізнає, що’ планується перенести на PornHub, але якщо відбудуться радикальні зміни або веб-сайт миттєво закриється, я’ ми вас охопили. Нижче наведено список десяти привабливих сайтів-туб, наповнених безкоштовною порнографією, які можуть виступати як альтернатива PornHub без певного порядку. Отримуйте задоволення, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей сайт блогу не’ t розташування каналів у будь-якому типі та певному порядку, але це може бути найефективнішим сайтом каналів на додаток до PornHub. Знову ж таки, з тим, що може чи не може статися з (колишнім?) королем порнографії, XVideos може незабаром стати найкращим порнофільмом.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей сайт, безумовно, працює. Як і всі інші порнографічні веб-сайти, описані тут, у цьому наборі є безкоштовні торренти бруду для перегляду, а також’ чудових завантажень для перегляду не бракує. І з майже десятьма мільйонами завантажень ви більше ніколи не побачите порно.

Подумайте, хрень, залучено, можливо, ви ніколи не відвідаєте будь-який інший веб-сайт із цією проблемою.

Навіть якщо ви згоріли від записаних відеокліпів –– якщо це’ якось можливо – потрібен час, щоб переключитися на шоу камери XVideos. У будь-яку годину ви відвідуєте сотні, якщо не сотні спокусливих моделей, готових порадувати вас візуальним захопленням –– принаймні до тих пір, поки ви’ ми отримали маркери.

xHamster

Тепер ви носите’ Не потрібно платити за порно преміум-класу, однак, коли мова йде про цей веб-сайт, ви можете взяти до уваги можливість заплатити трохи грошей за ці чудові фільми. Вибір великий, а найвища якість абсолютно вражаюча, оскільки гарантовано буде або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді існує понад 116 000 відеороликів, і щомісяця до них додається 7500 абсолютно нових відео. Як преміум-учасник, ви можете безмежно завантажувати і’ матиму доступ до найпопулярніших робіт порнозірок того часу. Якщо ви’ повторно хвилюєтеся про витрати,’покладіть на не потійте. Тридцять днів преміум-доступу, безумовно, обійдеться вам у 6,99 доларів США, тобто на долар набагато менше на місяць, якщо ви зареєструєтесь на три місяці’ s підписка. Рік, безсумнівно, коштуватиме вам 4,99 дол. США щомісяця, хоча ви’ доведеться заплатити все

одночасно. Можливо, найкраща пропозиція — отримати довічну підписку, яка, безумовно, коштуватиме вам колосальних 299,99 доларів США! Це може здатися високим, але коли ви думаєте про це, ви’ фактично отримуєте необмежену кількість порно на все життя, і це’ s без реклами. Зараз ви маєте намір носити’ я не хочу платити кожну частину цього або будь-якої готівки. Ви все ще можете отримати доступ до чудової кількості порнографії та деяких інших привабливих смаколиків. Окрім секс-шоу в реальному часі, ви можете побачити безліч маркетингових мереж порнозірок і дивовижний вибір зображень.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за якою можна шукати інших клієнтів за віком, місцем проживання, статтю та розташуванням. Також набагато краще, використовуючи інноваційні пошукові пристрої, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, статурою та фетишами серед інших стандартів пошуку.

Звичайно, ідея полягає в тому, щоб зв’язатися з людьми, яких ви хотіли б побачити, але, як ви можете передбачити, цей пристрій набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, відвертого обміну зображеннями та підготовки різноманітних інших розпусних онлайн-завдань. Проте, як і багато балів у мережі, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ t отримати достатнє визнання від дротиків у мережі. Насправді є мільйони завантажень, і це’ це лише посилання на відеокліпи. Крім фільмів, тут можна побачити різноманітні сексуальні фотографії та красиві GIF-файли.

І справді, визнаю, я трохи обманював, коли шукав одну з найбільш улюблених категорій. Технічно кажучи, найпопулярнішим видом порнографії є ​​некатегоризована. У певному сенсі це дуже круто, враховуючи, що ви бачите велику різноманітність на цих сторінках.

Утім, я подумав, що це начебто широко, тому вирішив “ формально зверніться до різноманітних інших популярних груп, які є аматорськими. З понад мільйоном завантажень, очевидно, немає обмежень щодо кількості ‘& lsquo; щирі люди, до яких ви звертаєтесь, бачите, як насолоджуються, опускаються та брудні.

(До речі, аматорські фільми становлять приблизно п’ятдесят відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

І ви розумієте, що існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m маю на увазі непорнографічних професіоналів, яких ви’ (на щастя) ніколи раніше не бачили, окрім пробної порнографії в стилі гонзо, яка має щось на зразок грубості.

А я’ я не просто описую кожну трахання без сідла.

Зауважте лише одну річ: усі посилання функціональні та не містять спаму, за винятком перемикача Porn Games –– що’ це просто реклама.

Без матері

Визнаємо, що найвища якість дещо повсюдна, однак це’ частково через поєднання аматорського та професійного порно, яке ви’ знайду на цьому сайті. Незважаючи на те, що всі ці дорослі канали відкриті для нових масових фільмів, це ідеальна порноплатформа для будь-якого типу дивакуватих ексгібіціоністів.

Вони’ У мене є класифікації, щоб задовольнити будь-які вподобання та більше, ніж просто звичайні, як-от ректальна активність, секс із транссексуалами, дивне поєднання та відеоролики зі шкіряною порнографією. Якщо ви позначите варіанти пошуку, ви’ я побачу, що існує ціла область, яку ‘називають & lsquo; серйозна порнографія

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр точно надасть вам будь-яке парне, дивне та надзвичайно екстремальне порно. Природно, нічого з цього –– щодо я знаю –– не заслуговує видалення PornHub, однак більшість відеокліпів тут можуть бути грубими для деяких людей.

Якщо ви маєте намір потішити свою смішну кістку раніше, після чи протягом усього часу’ я оцінив вашу промежину, цей порносайт здається мені особливим, оскільки він має ‘& lsquo; кумедний, різний фільтрувальний пристрій. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них перетворюються на груди, травний тракт і горіх одночасно.

І дозвольте мені сказати вам, що це був дивний кульмінаційний момент – але він того вартий!

Ідемо далі. Додатковим цікавим аспектом цього каналу є веб-сторінки взаємодії з великою областю. Існують онлайн-форуми, за допомогою яких учасники спілкуються та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має чат-кімнату та навіть повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаючий район, з яким можна спілкуватися. Вони’ У мене постійно приєднуються нові аматорські порнозірки, а ви’ знайдете якийсь надзвичайно дивний і смішний фап-продукт.

Перефразовуючи Motherless’ девіз: продовжуй і дивись, мамо, не’ t перегляд

. SpankBang Будь то’ Уміло знятий або знятий новачками, висока якість більшості цих безкоштовних порнографічних відео, як правило, чудова.

Я одягнув’ У мене немає конкретної теми, але мені здається, що цей канал є одним із найбільших фільмів, навіть представлених на сайті. Перегляньте його та повідомте мені –– гадаю, ви можете погодитися зі мною.

І якщо вас бентежить стільки звернень під час відкриття веб-сторінки, одягніть ’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Одним натисканням кнопки ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді було включено останнім часом, що’ віддано перевагу, і завантаження швидко попереду.

Я ношу’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу, що останній вибір не’ один я бачу на інших абсолютно безкоштовно

порнографічні веб-сайти. Далі ви можете фільтрувати результати відео за визначенням високої якості, тривалості відеокліпу або просто скористатися пошуковою системою. Якщо пряма порнографія – це не’ Ви також можете перемикатися між геями та транссексуалами.

Мені потрібно додатково обговорити SpankBang’ s Функція телевізора. Учасники цього сайту можуть не лише створювати свої власні мережі, але також запускати свій власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює ту нечисть, яку ви збираєтеся побачити. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути на веб-посилання на телевізор, ввести групу, тег, ключове слово або порнографічну знаменитість і перейти звідти.

Погляньте на це, і ви, можливо, захочете зробити цю свою фінансову установу електронного шльопання.

YouPorn

Коли йдеться про створення, цей безкоштовний порнографічний сайт виглядає чисто, а матеріал зовсім не такий –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не знаходили цей сайт, який організовує низку негідності, ви’ на вас чекає грандіозна винагорода. Є терабайти сексуальних фотографій і, можливо, петабайти порно відео. Вони ідеально організовані прямо в десятки класифікацій, які мають привабити майже кожне почуття чуттєвої естетики.

Хоча є артисти-любителі, YouPorn, здається, має набагато більше професійної еротики, настільки, що в меню є ціла вкладка для порнозірок. Поруч із ним є розділ еротики, який організовує хвилю збудливих історій, які обов’язково зроблять ваші враження від цього порноканал ще кращими.

Більше того, ви також отримуєте доступ до двох каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я отримав можливість сказати, що аматорські версії все одно варті насолоди.

YouJizz

Ця порнографічна система не’ У вас занадто багато у вигляді додаткової метушні, що чудово підходить для тих, хто хоче заскочити та вийти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб користуватися перевагами цього веб-сайту’ набір пристроїв сексуального вигляду.

Усі найкращі фільтри в один клік, як-от сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний нещодавно, традиційно та в тренді. Більше того, за допомогою 2 кранів ви можете отримати довільну серію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви впізнаєте, що конкретно намагаєтеся знайти, ця система має епічний контрольний список тегів, який потрібно побачити, щоб подумати.

Дівчата з камери на YouJizz Live такі ж гарні, як і в основному каналі. До речі, якщо вам подобаються блондини, то обов’язково загляньте на сайт веб-камери YouJizz. У них є всі типи сексуальних сестер, але я насправді бачив, що ти’ Відкрию для себе багато дівчат з медовим волоссям.

Скільки б вам не хотілося клацати й жарти, надягайте’ ще не грудь цього горіха. Ми’ лише наполовину, і є додаткові трубки, які можна знайти та отримати задоволення.

Categories
BECOME OUR DISTRIBUTOR

+86-15150222860

[email protected]

+86-15150222860

A21building, No. 6 Eastern Weft Road, Tongqin Town , Wuyi City, Zhejiang Province, China